De agenda voor de vMA TechCon 2018 is on-line!

De vMA TechCon is een community event dat zich richt op onderwerpen als automation, orchestration, configuration management DevOps en Infrastructure as Code. De vMA TechCon vindt plaats op dinsdag 26 september bij Inn Style in Maarssen.

Na een eerste aankondiging over de vMA TechCon 2018 begin juli, is er hard gewerkt om een interessante agenda voor het event te realiseren. We hebben een goede mix beschikbaar van content die gericht is op mensen die net beginnen met automation & orchestration en meer deep dive content…dus er is voor ieder wat wils! We gaan het uiteraard hebben over vRealize Automation & vRealize Orchestrator, maar ook over de samenwerking van deze oplossingen met tools als Puppet, Gitlab, Ansible en Jenkins. Tevens zullen we aandacht besteden aan Infrastructure as Code. U vindt de volledige agenda hier.

Als klap op de vuurpeil kunnen we melden dat de dag zal worden afgesloten met een gezellige barbecue, een prettige manier om de file’s te ontwijken.

De vMA TechCon is een gratis evenement, maar u moet zich wel even aanmelden. Dat kan via EventBrite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *