We’ve got him! Jad El-Zein is keynote speaker: vMA TechCon 2018

Op 26 september vindt de vMA TechCon 2018 plaats! Op de vMA TechCon hebben we het een volle dag over automation & orchestration, devops, infrastructure as code en configuration management. Staan deze onderwerpen op de roadmap bij jouw organisatie, zorg dan dat je bij de vMA TechCon 2018 bent!

Inmiddels kunnen wij met trots melden dat Jad El-Zein, Principal Architect bij VMware, tijdens vMA TechCon 2018 zowel de Openings- als de Closing keynote voor zijn rekening zal nemen.

Jad is zeker geen onbekende in de Cloud Management community. Wellicht ken je zijn blog virtualjad.com of volg je hem op twitter via @virtualjad.com.

Op de vMA TechCon zal Jad in zijn keynotes vertellen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van VMware Management & Automation en de impact van Artificial Intelligence op Cloud Management. Daarnaast zal Jad natuurlijk aan het einde van de dag bij de BBQ aanwezig zijn, zodat je in deze informele setting met hem verder kan praten over alles wat je gehoord hebt.

Je kunt je nu inschrijven voor de vMA TechCon 2018. Wil je weten wat je op 26 september nog meer kunt verwachten, de volledige agenda is hier beschikbaar. Vergeet niet @vmatechcon te volgen voor de laatste updates rondom de vMA TechCon 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *