29 Oktober 2020: De derde editie van de vMA & vNS TechCon

Zet in een groot kruis in jouw agenda: op 29 oktober 2020 van 13:00-18:00 vindt de derde editie van de vMA & vNS TechCon plaats!

Dit jaar zal de vMA & vNS TechCon als on-line event plaats vinden, wat betekent dat je de sessies gewoon van achter het scherm thuis (of waar ook ter wereld) kunt volgen. Tijdens de vMA en vNS TechCon ligt de nadruk op oplossingen op het gebied van Management & Automation (vMA) en Networking & Security (vNS).

Resultaten enquete

Een maand geleden hebben we een enquete uitgeschreven onder de eerdere deelnemers uit de vCommunity die de vorige editie van de vMA & vNS TechCon hebben bezocht. De centrale vraag in deze enquete was: “Wat zullen we dit jaar doen met de vMA & vNS TechCon 2020“. Dank voor de moeite die jullie hebben genomen en ons van de nodige input hebben voorzien.

De belangrijkste conclusies uit deze enquete zijn:

  • Gezien de situatie, graag een on-line event!
  • Een halve dag heeft jullie voorkeur.
  • De voorkeur gaat uit naar een parallelle vMA- en vNS track.
  • Probeer zo goed mogelijk het community gevoel onderdeel van de dag te maken :).

De voorlopige agenda

Op basis van deze input hebben we een voorlopige agenda opgesteld.

De vMA & vNS TechCon 2020 zal starten met een centrale keynote, waarna we de groep virtueel opsplitsen in twee tracks. Binnen de tracks zullen vier sessies van 45 minuten plaats vinden, binnen iedere sessie is tijd voor presentatie & discussie + vragen. De eerste 30 minuten zal de presenter zijn/haar verhaal uit de doeken doen, daarna is er 15 minuten gereserveerd om vragen te beantwoorden, een stuk discussie te starten of om bonus content te delen.

Met name voor de laatste 15 minuten in iedere sessie willen we vragen of een ieder zijn camera + microfoon aan wil zetten en actief deel te nemen aan deze discussie!

En verder nog…

Binnenkort openen we de inschrijving voor de vMA/vNS TechCon, daarnaast zetten we ook binnenkort de Call for Papers open. Als jij graag wilt presenteren op het event, kun je je voorstel indienen – meer informatie hierover binnenkort.

De vMA & vNS TechCon wordt georganiseerd door de Nederlandse vCommunity, vaak door medewerkers van vooraanstaande VMware partners – aangevuld met medewerkers van VMware zelf. Wil je meer weten over de vMA TechCon, lees dan hier verder. Meer info over de vNS TechCon vind je hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *