vMA & vNS TechCon 2020: Call for Papers

— English text below —

Op 29 oktober 2020 vindt de derde editie van de vMA & vNS TechCon plaats! Het community event van het jaar over Management & Automation (vMA) en Networking & Security (vNS). Dit jaar is de vMA & vNS TechCon een on-line event dat start om 13:00 en eindigt rond 18:00. We starten met een keynote, waarna we een vMA en vNS track voor jullie beschikbaar hebben. We sluiten de dag af met een on-line PubQuiz.

In de on-line agenda kun je zien hoe de dag eruit zal zien. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar de beste sprekers die een sessie willen geven binnen de vMA of vNS track van de TechCon. Een sessie duurt 45 minuten en bestaat uit een presentatie deel (30 minuten) en discussie deel (15 minuten).

Wil jij een sessie geven op de vMA of vNS TechCon? Je kunt hier je voorstel indienen. Mocht je specifiek vragen hebben dan kun je altijd mailen naar info@vmatechcon.nl of info@vnstechcon.nl. De Call for Papers sluit op 11 september 2020.

We also welcome English speaking presenters

The vMA & vNS TechCon welcomes English speaking presenters. The 2020 edition of the vMA & vNS TechCon 2020 takes place on October 29th between 13:00-18:00. This year’s vMA & vNS TechCon is an on-line event, you will presenting “from home” behind your laptop. More information about the Call for Papers is available here.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *