vMA & vNS TechCon 2020: Inschrijving geopend

Op 29 oktober 2020 vindt de derde editie van de vMA & vNS TechCon plaats! Het community event van het jaar over Management & Automation (vMA) en Networking & Security (vNS). Dit jaar is de vMA & vNS TechCon een on-line event dat start om 13:00 en eindigt rond 18:00. We starten met een keynote, waarna we een vMA en vNS track voor jullie beschikbaar hebben. We sluiten de dag af met een on-line PubQuiz.

In de on-line agenda kun je zien hoe de dag eruit zal zien. Aan de inhoud wordt hard gewerkt (daarover binnenkort meer), wel weten we dat Jeremy van Doorn (Senior Director of Pre-Sales, EMEA SDDC bij VMware) de keynote zal verzorgen!

Call for Papers is open

Vind je het zelf leuk om te presenteren lees dan hier meer over onze Call for Papers. Binnen iedere sessie is er ruimte voor presentatie als ook voor het stellen van vragen, discussie of het reageren op stellingen – op die manier zoeken we dit jaar interactie met jullie op!

De inschrijving is geopend!

De inschrijving voor de vMA & vNS TechCon 2020 is geopend, meld je nu aan als je onderdeel van het event wilt zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *