vMA & vNS TechCon 2020: Call for papers – wil jij presenteren?

Op 29 oktober 2020 vindt de 3e editie van vMA & vNS TechCon 2020 plaats. Dit jaar als on-line event, met een keynote en 8 parallelle sessies. Voor de parallelle sessies zijn we op zoek naar sprekers uit de community!

Spreken op de vMA/vNS TechCon betekent een interessant verhaal vertellen over Management, Automation, Networking en Security – dit mag een link hebben naar VMware technologie, maar dit is niet verplicht. Dit jaar vinden de sessies on-line plaats, per sessie is er 45 minuten beschikbaar – deels voor jouw presentatie, maar ook om de interactie met de community op te zoeken.

Als je wilt presenteren op de vMA of vNS TechCon heb je tot het einde van de week de tijd om jouw voorstel in te dienen via onze “Call for Papers“…dus wacht niet te lang. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld of een sessie past binnen het event? Schroom dan niet om contact op te nemen via info@vmatechcon.nl of info@vnstechcon.nl. We hopen je te mogen verwelkomen als spreker tijdens de 2020 editie van de vMA en vNS TechCon!

Meer weten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *