Call for papers

Op 1 oktober is er weer een vMA TechCon, dit jaar samen met de vNS TechCon, op dezelfde locatie, het prachtige Inn Style in Maarssen.

Het organiserende comité van de vMA TechCon is dan ook al ijverig bezig met het invullen van de agenda. En daarom zijn we op zoek naar interessante content en enthousiaste sprekers!

vMA TechCon staat in het teken van Management en Automation op het gebied van VMware producten en diensten. Hierbij past een breed scala aan mogelijke onderwerpen, dus we willen een breed net uitslaan.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt, van specifieke producten tot aan design best-practices en technologie, van IoT tot Cloud tot Enterprise architectuur en alles er tussenin.

We zijn ook zeer geïnteresseerd in ervaringen en kennis opgedaan in de praktijk, bijvoorbeeld een recente implementatie van een product of een design.

De sessie moet ongeveer 45 minuten duren, inclusief tijd voor vragen/opmerkingen.

Als je hebt meegewerkt aan een unieke implementatie of oplossing of je wilt je toehoorders trakteren op een inhoudelijke deep dive, dan is dit dé kans om het met de community te delen.

Heb je een interessant verhaal? Laat het ons dan weten op info@vmatechcon.nl. Stuur in de mail de volgende informatie mee:

– Naam van de sessie
– Omschrijving van de sessie
– Technisch niveau van de sessie
– Demo of niet?Op 12 juli sluit de inschrijving en zo spoedig mogelijk daarna zal de agenda definitief worden vastgesteld. Maar wat we in ieder geval weten is dat deze boordevol met interessante content zit, dus je kunt je nu alvast inschrijven: Inschrijven