vMA TechCon 2019 – Sprekers

Robin van Altena

Robin van Altena is een Infrastructuur Consultant bij Redlogic. Hij heeft zich gespecialiseerd in virtualisatie oplossingen.
De afgelopen jaren heeft Robin in meerdere omgevingen gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van NSX netwerk virtualisatie en microsegmentatie oplossingen.

Viktor van den Berg
Viktor van den Berg (1977) is Solutions Engineer bij VMware. Hij adviseert organisaties hoe ze maximaal gebruik kunnen maken van de oplossigen uit het VMware portfolio.Viktor is VMware Certfied Design Expert (VCDX-DCV #121) en actief in de VMware community.Viktor is een graag geziene spreker op binnen- en buitenlandse conferenties, waaronder VMUG, VMworld en IT-Galaxy.Volg hem op twitter via @viktoriousss  en lees zijn blog op viktorious.nl
Jose Cavalheri
Jose is a Automation Specialist at ITQ and also part of VMware Professional Services (PSO) team, mainly in Belgium and Netherlands. He brings solutions from Architecture to implementation of VMware Cloud Management Platform, where his biggest focus is automation scenarios within vRA & vRO portfolio.Jose holds multiple vendors certifications, including VCAP’s CMA from VMware.Jose also shares his knowledge within #vCommunity and also helps to increase number of #vExperts in Belgium. Follow him via twitter @JoseCavalheri or his blog vra4u.com.
Bryan van Eeden
Bryan is cloud engineer bij Vancis C&MS; een van de Nederlandse VMware Cloud Verified partners die deelnemen aan het VMware Cloud Providers programma. Hij is in de loop der jaren gespecialiseerd in het portfolio van VMware en in het bijzonder in vSphere, NSX en vSAN. Bij Vancis helpt hij hun klanten van A tot Z met de transitie naar de ‘cloud’. Bryan is online te vinden via Twitter @bryanvan14 en op zijn blog vcloudvision.com.
Michaël van de Gaer
Michaël joined the IT consultancy world in 2014. The VMware fever got into him in the beginning of his career and has been growing ever since. He is an Automation Specialist at ITQ in Belgium & Netherlands focusing on vRealize Automation & Orchestration.Michaël also shares his knowledge within #vCommunity and you can follow him via Twitter @vdgMichael or his blog vra4u.com.
Ed Hoppit
As a member of VMware's EMEA Technical Services leadership team I head VMware's Modern Apps strategy, leading an increased Apps and Developer focus to VMware's activities. As companies move towards Software-Defined Enterprises and more and more software becomes a differentiator, focus moves from delivering Operational IT Efficiency towards Developer led business growth - leveraging Aglie methodologies and driving DevOps agendas to streamline how applications are evolved and managed.
Rudolf Kleijwegt
Rudolf is cloud system engineer bij Vancis C&MS; een van de Cloud Verified partners die deelnemen aan het VMware Cloud Providers programma. Hij heeft een ruime ervaring op het gebied van IT infrastructuur en heeft zich in recente jaren gespecialiseerd in het portfolio van VMware. En in het bijzonder de producten die de kern vormen van het SDDC, namelijk vSphere NSX en vSAN. Rudolf is online te vinden via Twitter @rkleijwegt of blog op vcloudvision.com.
Robert Kloosterhuis
Robert is een Technical Expert bij CAM IT Solutions. Hij is gespecialiseerd in het complete VMware productportfolio en in het bijzonder richt hij zich op VMware SDDC producten, zoals vSphere, NSX en vSAN. Bij CAM helpt hij hun klanten in de zorg sector met hun transitie naar SDDC en cloud.Volg hem op Twitter via @thefluffysysop en lees zijn blog op the Fluffy Admin
Stefan Verhoef
Stefan is een SDDC- en Automation consultant bij PQR en heeft uitgebreide ervaring met automation, cloud, compute, networking, security, storage & virtualisatie. Zijn passie ligt in het begeleiden van organisaties met de transitie naar een software-defined infrastructuur. Zijn primaire focus is momenteel het Cloud Management Platform en het Software Defined Datacenter, waarbij hij zijn kennis en kunde deelt op het gebied van vSphere, vSAN, NSX, vRealize Automation en Orchestrator.
Rob van der Wouw
Rob van der Wouw is Netwerk & Security architect, zelfstandig ondernemer en aangesloten bij NiVo Network Architects. Rob houdt zich op dagelijkse basis bezig met Software-Defined DataCenters in het algemeen en NSX in het bijzonder. Rob geeft trainingen op zijn vakgebied en was in het verleden spreker op de VMworld en de vNSTechcon. Rob is naast certified ethical hacker ook VMware en Juniper gecertificeerd.