Ronald van Vugt

Ik ben Ronald van Vugt, een gedreven IT-professional met een bijzondere voorliefde voor Hyper Converged Infrastructures (HCI) en virtualisatie, waarbij ik mij verdiep in alle nuances die deze gebieden omvatten. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een ogenschijnlijke luiheid, die echter voortkomt uit mijn sterke drang naar automatisering. Het is voor mij een tweede natuur geworden om alles te willen automatiseren.

In mijn rol als allround IT-specialist neem ik vaak de positie in van solution architect of adviseur. Het boeit me enorm om betrokken te zijn bij diverse klantprojecten voor Metis IT (https://www.metisit.com), waarvan ik mede-eigenaar ben. Mijn werk stelt me in staat om mijn passie voor innovatie en optimalisatie te combineren met de uitdagingen die elke klant en project met zich meebrengt. Het creëren van doeltreffende en efficiënte IT-oplossingen geeft mij een diepe voldoening.

Ik ben gecertificeerd in AWS, Azure, Cohesity, Nutanix en VMware Certified Advanced Professional (VCAP) en druk bezig met het behalen van CKA (Certified Kubernetes Administrator), de volgende evolutie in virtualisatieland (van bare metal, naar VMs, naar containers). Mijn blogs zijn te vinden op: https://www.metisit.com/medewerkers/ronald-van-vugt/